Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3NOVÉ MODELY ATR-1 JSOU SKLADEM!!Naskladnili jsme pro Vás nové modely moto přileb nižší řady ATR-1. Jedná se o nové grafiky Flight,... arr3Filip Hájek mistrem ČR juniorů 2018Filip Hájek ambassador přileb 6D Helmets pro Českou republiku a Slovensko, se stal minulý víkend... arr3Filip Hájek Ambassador 6D - plochá dráhaNadějný plochodrážní jezdec Filip Hájek se rozhodl snámi spojit síly a stal se součástí našeho... arr3Rider Rap - Nic Long Blog Headspace nabízí spoustu zajímavého čtení. Dnešní článek je z rubriky Rider Rap o... arr3Blog Headspace  Další velice zajímavý článek z blogu Headspace psaný samotným CEO Bobem Weberem.... arr36D Helmets zachránila život.Zkušenost našeho prodejce a zároveň zákazníka v jednom. Naštěstí vše dopadlo nakonec dobře. Přilby... arr36D vítěz NFL Head Health Challenge III6D Helmets společně se společností Dynamic Research (6D testovací partneři) získávají hlavní cenu... arr3Starší novinkyZajímavé výsledky výzkumu z amerického juniorského supercrossového šampionátu US Mini Moto indoor...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas DARMAT s.r.o., se sídlem Písečná 2520/2a, Cheb, IČ 29121779, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 26643. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů